SUPER SALE - 1+1 - 2+2 - 3+3 - GRATIS!!!

Ons verhaal

Twee vrienden die iets terug willen doen voor de wereld. Zo begon het.

In 2021 zaten wij – team VGNMY – met elkaar om tafel. Na een aantal brainstormsessies waren we eruit. Vitaminegummies. Maar dan wel onder een voorwaarde: het moest zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu.

Zo ontstond langzaamaan het idee voor VGNMY. Vitaminegummies boordevol gezonde vitamines en zonder schadelijke stoffen voor mens, dier of milieu. En ook nog eens lekker. Vanaf toen gingen we op zoek naar de beste ingrediënten en zetten we de basis van ons merk neer.

 

De volgende stap

Vegan, halal, glutenvrij, natuurlijke ingrediënten: check. Onze producten keurden we goed. Nu is het tijd om verder te kijken. Bovenaan de planning staat het verpakkingsmateriaal: nu is het nog plastic, maar we willen toe naar een verpakking die 100% recyclebaar is.

Gummy voor gummy…

Onze gummies helpen je je doel halen. Betere weerstand? Voller haar? Of een gezonde zwangerschap? Wij supporten jou.

vegan

In onze gummies zitten alleen plantaardige ingrediënten. Er komen dus geen dieren aan te pas. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

suikervrij

Onze gummies zijn net zo lekker als snoepjes. Het verschil is: die van ons zijn gezond en er zit geen suiker in.

lekker

Nooit meer vieze pillen. Onze gummies krijgen hun heerlijke smaak door de natuurlijke fruitsappen die erin zitten.

glutenvrij

Heb je een glutenallergie? Dan kun je onze gummies gewoon eten. Ze zijn allemaal glutenvrij.

voor jou én de wereld

Voor elke potje gummies dat we verkopen, doneren we €0,25 aan een goed doel. Zo bouwen we samen aan een betere wereld.

gezonde levensstijl

Onze gummies zijn te lekker om te vergeten. Daarom hou je met VGNMY die gezonde levensstijl wél vol.

Een kwartje voor de wereld

We geloven we in het belang van duurzaamheid en de kracht van gemeenschappen. Daarom dragen we ons steentje bij aan een betere wereld door het inzamelen van geld voor duurzame projecten.

Voor elk potje gummies dat we via onze website verkopen doneren we €0,25 aan een duurzaam fonds. Samen met onze community selecteren we projecten die bijdragen aan een betere wereld. Dit kan bijvoorbeeld gaan om projecten die bijdragen aan de vermindering van plastic afval, het behoud van de biodiversiteit of het stimuleren van duurzame landbouw.

We zijn er trots op dat we op deze manier een positieve impact kunnen maken en onze klanten kunnen betrekken bij onze missie. We geloven dat kleine acties grote veranderingen kunnen teweegbrengen en we hopen dat ons initiatief anderen zal inspireren om ook bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Bedankt voor het kiezen van VGNMY en het steunen van ons duurzame initiatief!