SUPER SALE - 1+1 - 2+2 - 3+3 - GRATIS!!!

Kunnen we je helpen?

Heb je vragen over onze gummies? Veel antwoorden staan hieronder in de veelgestelde vragen.

veelgestelde vragen

Iets niet helemaal duidelijk? Misschien hebben we je vraag al eerder beantwoord in de veelgestelde vragen. Staat jou vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Wat zijn vitamine gummies?

Vitamine gummies zijn voedingssupplementen in de vorm van zachte kauwtabletten met verschillende vitamines en mineralen.

Waarom zou ik vitamine gummies nemen in plaats van andere vitaminesupplementen?

Vitamine gummies kunnen een goede optie zijn voor mensen die moeite hebben met het slikken van pillen of capsules en op zoek zijn naar een smakelijke manier om hun dagelijkse vitamines in te nemen.

Welke vitamines zitten er in vitamine gummies?

Het kan variëren afhankelijk van de gummie, maar vitamine gummies bevatten meestal vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B12 en andere belangrijke voedingsstoffen zoals zink, foliumzuur en biotine.

Hoeveel vitamine gummies moet ik per dag nemen?

Het aanbevolen aantal vitamine gummies dat per dag moet worden ingenomen, kan variëren afhankelijk van de gummie en de specifieke vitamineformule. Lees daarom altijd de instructies op de verpakking en raadpleeg bij twijfel een arts of diëtist. Mocht je hierover vragen hebben dan kunt je altijd contact opnemen met ons

Kan ik te veel vitamine gummies nemen?

Ja, het is mogelijk om te veel vitamine gummies te nemen, vooral als je ook andere vitaminesupplementen gebruikt. Een teveel aan bepaalde vitamines kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is daarom belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts of diëtist te raadplegen. Mocht je hierover vragen hebben dan kunt je altijd contact opnemen met ons

Zijn vitamine gummies geschikt voor kinderen?

Vitamine gummies kunnen geschikt zijn voor kinderen, maar het is belangrijk om te controleren of het specifieke product geschikt is voor de leeftijd van het kind. VGNMY heeft een speciaal assortiment voor kinderen samengesteld. Mocht je hierover vragen hebben dan kunt je altijd contact opnemen met ons

Zijn vitamine gummies veganistisch?

Ja, al onze gummies zijn veganistisch. Naast veganistisch zijn ze ook glutenvrij, suikervrij en halal.

Hoe smaken vitamine gummies?

De smaak van vitamine gummies kan variëren afhankelijk van de gummie. Al onze gummies hebben fruitige smaken. Denk hierbij aan sinaasappelsmaak of aarbeiensmaak.

Zijn vitamine gummies veilig om te nemen?

Vitamine gummies zijn over het algemeen veilig om te nemen, maar het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden en bij twijfel altijd een arts of diëtist te raadplegen. Mocht je hierover vragen hebben dan kunt je altijd contact opnemen met ons

we staan
voor je klaar

Ons team helpt je met al je vragen.

Stuur ons een bericht

Vragen? Opmerkingen? Of gewoon even vertellen hoe blij je van onze gummies wordt? Dat mag altijd! We doen ons best om binnen 1 dag te antwoorden.